Foto

Bestellen
Wanneer je de artikelen online hebt besteld en betaald*, word je bestelling binnen 1 à 2 werkdagen bezorgd. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst en betaald* (vrijdag na 14.00 uur, zaterdag en zondag) worden op dinsdag bezorgd. Er zijn echter een paar uitzonderingen op deze levertermijn, zie hiervoor ook de toelichting op de voorraad.

Hoe wordt mijn pakket afgeleverd?
We geven je pakket ter bezorging mee aan PostNL. Je ontvangt van SendCloud een e-mail zodra je bestelling verzonden is. In deze e-mail vind je een Track & Trace code van PostNL, zodat je zelf kunt nagaan wanneer je je bestelling ontvangt. Je kunt te allen tijde achterhalen waar je bestelling zich bevindt. Nu kan het gebeuren dat je niet thuis bent op het moment dat de postbode het pakket bij je aanbiedt. Wanneer je niet thuis bent, zal PostNL je pakket de volgende werkdag of zaterdag nogmaals aanbieden.

Wanneer je pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijg je een kennisgeving van PostNL, waarop vermeld staat waar je het pakket af kunt halen (dichtstbijzijnde postkantoor of je buren). Op deze manier hoef je niet speciaal voor je pakket thuis te blijven en kun je het toch snel in ontvangst nemen! 

Verzendkosten
Alle bestellingen worden door ons met pakketpost verzonden en zijn gratis indien boven EUR 100 wordt besteld (binnen Nederland). Anders vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van EUR 4,95 per bestelling. Voor onze belgische klanten voor een kleedje of bruidsjonkerpak is dit EUR 7,50.
We willen dat je veilig en met plezier winkelt. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. Op deze pagina vind je alle mogelijke betaalwijzen terug, zodat je de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij je past.

Betalingstraject
Je hebt een keuze gemaakt voor een bepaald artikel op de site en je hebt je adres- en bezorggegevens ingevuld. Op je beeldscherm verschijnt het betaalscherm met de verschillende betaalmogelijkheden. Hieruit kies je de gewenste betaalwijze:

Online betalen
Indien je kiest voor een online betaalmethode (IDEAL) is bij een succesvolle verwerking je betaling direct bij ons binnen en kunnen wij je order meteen in behandeling nemen. Anderzijds kunt u vooraf betalen per bankrekening. Hou rekening met een langere levertijd.

Betalingsgegevens
T.n.v. Sofiefee
IBAN: NL 03INGB 0006 435 722
BIC: INGBNL2A