Start van Sofiefee 

Sofiefee is gestart op 1 februari 2013 na een kortdurende opstartperiode van zo’n drie maanden. De naam is gebaseerd op de namen van onze kinderen. Heel bewust een naam die geen directe verbinding heeft met het artikel. We zouden het super vinden als Sofiefee een begrip wordt in Nederland voor Kinderbruidskleding. Even terug in de historie. Ik ben met mijn man op 9 november 2012 getrouwd op Kasteel Nienoord te Leek. In de voorbereidingen op het bruiloftsfeest kwamen we erachter dat kinderbruidskleding met name in Noord Nederland niet goed leverbaar was. Tijdens onze huwelijksreis hebben we destijds bedacht dat wij deze mogelijkheid willen gaan bieden omdat we zo genoten hadden van de mooi aangeklede kinderen op onze bruiloft. Zo gezegd, zo gedaan. Hoewel het zeker niet zo makkelijk is gegaan als we hadden gedacht kunnen we met trots zeggen dat we inmiddels vier keer zijn verhuisd. Van online levering vanaf onze zolderetage, naar de begane grond, gevolgd naar een externe showroom en sinds 1 januari 2017 hebben we een winkel in het centrum van Leek en kleden inmiddels vele kinderen. 


Wat inspireert ons

Ieder meisje en jongetje verdient het om te stralen en te genieten als een echte prins(es) op de bijzondere momenten in haar of zijn leven. Wanneer je eenmaal hun stralende ogen hebt gezien gun je dit geluk ieder kind. Toen we dit gezien hadden op onze eigen bruiloft wisten we wat we zoveel mogelijk kinderen willen bieden.


Hoe doen we het

Met onze kennis als ‘ervaringsdeskundigen’ struinen we zo vaak mogelijk de hele (digitale) wereld af op zoek naar de mooiste jurkjes tegen de meest gunstige prijzen. Inmiddels hebben we vaste leveranciers en hierdoor een hoge leverbetrouwbaarheid opgebouwd.  Bovenal staat de service bij ons hoog in het vaandel. Geen extra kosten voor passen in de winkel, onbeperkt ruilen en altijd geld retour indien het product niet aan de wensen heeft voldaan. Je gaat bij ons de deur uit in volle tevredenheid en anders niet. Dit vinden we erg belangrijk. Hierdoor hebben we een hoog tevredenheidsgehalte (zie ook feedback company) van onze klanten het afgelopen jaar gehad en daar genieten we het allermeeste van.
 


Wat leveren we

Wij leveren (unieke) feestjurkjes en zowel moderne als klassieke bruidsjurkjes en bruidsjonkerpakken tegen een gunstige prijs en tot €99,95. Daarnaast is er inmiddels ook de Sofiefee exclusieve lijn met bruidsmeisjes jurken en bruidsjonkerpakken.
 We hebben inmiddels een aardige voorraad en die kunnen we binnen 48 uur leveren.  We adviseren meestal zo’n zes to acht weken van te voren te passen.  We bieden naast de online shop de gelegenheid tot passen van de jurkjes op afspraak  in Leek  ( vlak nabij Groningen ). Dat is voor mij het allerleukste, omdat ik dan kan zien waar de kinderen van genieten en kan ik goed adviseren. Bij online verkopen geven we ook graag telefonisch advies en sturen we bijvoorbeeld 3 jurkjes op, zodat de klant de meest mooie samen kan uitzoeken met de kinderen. Zo kunnen we ook de gewenste service bieden voor onze klanten die niet komen passen in Leek.

Photo